Over Coach Eline | Your Slim Body

 
Kaderlijnlogo 700 3
 

Eline Eijkelhoff | PowerSlim voedingscoach | Zwaag | Hoorn

 
Hoi, leuk dat je er bent. Mijn naam is Eline. Ik ben al 21 jaar getrouwd met Albert en samen hebben we hebben een groot gezin met 5 kinderen. Mijn oudste is onze enige zoon. Hij studeert al, gaat naar de Hogeschool van Amsterdam. Onze oudste dochter studeert ook, aan het MBO in Hoorn. Onze tweede dochter zit nog op de middelbare school. En de jongsten, een tweeling, gaan nu nog naar de basisschool.

Je zal begrijpen dat dit gezin, in combinatie met mijn werk, een erg druk bestaan met zich meebrengt. Vroeger kwam ik meer aan mijzelf toe en had ik tijd om regelmatig te sporten. Toen ik daar minder aan toe kwam, heb ik gezocht naar een andere manier om mijzelf fit en lekker in mijn vel te blijven voelen. Zo kwam ik in aanraking met PowerSlim.

Met PowerSlim lukte het mij om op gewicht te blijven, toch lekker te eten en vooral: mijn energie te houden. Andere diëten die ik heb geprobeerd, ging ik mij altijd zo slap en futloos van voelen. Dat kan je natuurlijk niet gebruiken, met zo’n druk bestaan. Ik ben daardoor zo enthousiast over PowerSlim geworden, dat ik mij heb laten opleiden tot voedingscoach.

Nu kan ik andere mensen helpen, die ook een druk leven hebben en graag op een goede manier op gewicht willen blijven. Misschien wel jou. Bel me maar, als je meer informatie of een keer een vrijblijvende afspraak wilt. Mijn nummer is 06 - 25 53 22 60.
 

Wat is een voedingscoach?

 
Als voedingscoach loop ik mee op je weg naar een gezond eetpatroon. Met mij krijg je een stabiel gewicht met behoud van je energie. Wij stellen samen doelen op en gaan aan de slag met jouw voedingspatroon. Met de PowerSlim methode behaal je snel je streefgewicht. En dat is pas het begin.
 

Waarom een voedingscoach?

 
Nadat je streefgewicht is bereikt, begeleid en adviseer ik je nog een jaar lang, helemaal gratis. Het behouden van je streefgewicht is namelijk nog belangrijker dan het behalen ervan.
 
V Gericht en professioneel advies
V Werken met bewezen methodes
V Snel en blijvend resultaat
V Bij jou in de buurt, in Hoorn, Zwaag of omgeving
V Maatwerk, aangepast op jouw levensstijl en wensen
V Begeleiding, juist op de momenten dat je het nodig hebt
V Ideaal voor mensen met een drukke agenda
 


Button afspraakmaken