Ervaringen PowerSlim | Your Slim Body

 
Kaderlijnlogo 700 3
 


 

Ik weet zeker dat ik niet meer terugval | Peter Reenalda

Met het klimmen der jaren werd het steeds moeilijker mijn gewicht op een constant niveau te houden. In mijn drukbezette leventje is er vaak ruimte voor etentjes, feestjes en ik vind eigenlijk alles lekker! Als mijn overhemden dan wat strak gingen zitten besloot ik vaak een tijdje (veel te) weinig te eten en te drinken, waardoor ik snel gewicht verloor, maar daarna ook weer snel terugviel op mijn oude gewoonten en gewicht.

 

Afvallen? Als een speer en zonder honger | Yvonne Jongerhuis 

 
Yvonne voor na 11012019
 
Na een valpartij en een emotionele periode heb ik in juni besloten om te gaan afvallen. Ik heb eerdere pogingen ondernomen maar die resulteerden uiteindelijk alleen maar in nog meer gewichtstoename. Via internet kwam ik bij Eline terecht. De intake was duidelijk en prettig. Ik ben de week daarna gestart.
 
 
 

Daten? Vanaf nu zet ik de eerste stap | Niek Bakermans 

 
Campagne Daten 20180314
 
Ik ben altijd al aan de forse kant geweest, ik dacht altijd dat dit bij mijn bouw hoorde tot ik in de laatste twee jaar 25 kg aankwam. Dit ging erg geleidelijk en zonder dat ik er erg in had, maar voor ik begon met PowerSlim woog ik 125 kilo.

Lees meer > > >
 
 

Winkelen is voor ons weer een feestje | Eva van Daal

 
Campagne Shoppen 20180314
 
Als ik terugkijk naar mijn jeugd heb ik altijd wel een beetje overgewicht gehad, maar echt dik was ik niet. Ik was een grote lange meid met een grove bouw dus TE dik was ik niet. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten en snoepen.

Lees meer > > >